Укр Eng
Get Updates

Зміни в структурі Глідз Україна від 18 жовтня 2021 року

01 November 2021 | Monday

Глідз Україна із задоволенням повідомляє, що з 18 жовтня 2021 року структура компанії змінюється наступним чином: 

У жовтні 2021 на посаду Генерального директора Глідз Україна був призначений Колін Росс. Він буде відповідати за формування стратегії компанії, управління бізнесом та подальший розвиток Глідз Україна в рамках поточних та нових

послуг у різних секторах.  




Світлана Божко, яка до цього часу була Генеральним директором Глідз Україна, підтримуватиме Коліна у розвитку бізнесу, управлінні проектами та загальному адмініструванні. 

Коментуючи вищесказане, Тадеуш Яхович, Директор Глідз у Центральній та Східній Європі, сказав: «Ми раді, що Колін Росс відтепер у нашій команді. Впевнений, що його захоплене ставлення до ініціативи стане цінним ресурсом для керівництва компанією. Я переконаний, що завдяки своєму видатному досвіду та компетентності Колін принесе Глідз Україна нові звершення».

Колін Росс додав: «Я дуже радий зайняти посаду Генерального директора Глідз Україна. Я ціную довіру та визнання мого досвіду, який я буду використовувати у роботі, формуючи майбутнє середовище з Глідз Україна».

За свою 30-річну професійну кар'єру Колін Росс набув великого досвіду в управлінні проектами, підтримуючи багато різноманітних і престижних програм як у приватному, так і в державному секторі. Завдяки своїм знанням та досвіду він брав участь у багатьох інфраструктурних, енергетичних, промислових, роздрібних, офісних та житлових проектах.

На посаді Генерального директора в Глідз Україна, Колін зробить внесок у підхід компанії до розвитку послуг Глідз в Україні.



© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®