Укр Eng
Get Updates

Уже 10 років поспіль Totum LF будує можливості для бізнесу

21 July 2021 | Wednesday

У середині липня юридична фірма ТОТUM відсвяткувала свій десятий день народження. За ці роки спеціалісти компанії реалізували понад 2000 успішних кейсів, знаходячи комплексні ефективні рішення та нестандартні підходи для бізнесу у практиках будівництва та капітальних інвестицій, земельному й аграрному, корпоративному та податковому праві, а також врегулюванні спорів.

За цей час у портфоліо компанії з'явилися такі бренди як: KAN Development, Ковальська, KFC, UNIT, TECHIIA Holding, Фармак, Агромат, Епіцентр, Ukrshina, міжнародний аеропорт «Бориспіль» та інші. Для кожного з клієнтів було розроблено стратегію дій, яка базується виключно на індивідуальному підході та розумінні кожної деталі справи. «Найбільша нагорода для нас — довіра та успіх наших клієнтів упродовж багатьох років. Адже успіх наших клієнтів – наш успіх», — прокоментував Хапко Юрій, керуючий партнер TotumLF.    

 Юридична фірма входить в ТОП міжнародного рейтингу Lеgal 500, займає провідні позиції серед найкращих юридичних фірм України в земельному праві та в нерухомості, носить звання «Юридична фірма року» за версією Ukrainian Real Estate Club, є переможцем у номінації «Будівництво та нерухомість» за версією Liga Zakon Awards та ін. «Я не буду приховувати, дійсно приємно отримувати відзнаки за лідируючі позиції та щороку просуватися на сходинку-дві вище. Але все це завдяки нашим клієнтам та високопрофесійний команді юристів», — відмітив Богдан Яськів, старший партнер TotumLF.      

https://totum.ua/ - сайт компанії

https://www.facebook.com/totumLF - сторінка в ФБ.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®