Укр Eng
Get Updates

У UNIT.City відкрили новий бізнес-кампус В11

04 November 2020 | Wednesday

У UNIT.City відкрили новий бізнес-кампус В11, це п'ята офісна будівля в київському інноваційному парку. Новий В11 — це 7-поверхова будівля площею 6000 кв.м з терасою на останньому поверсі. Тут зможуть розміститися і працювати близько 20 компаній — резидентів UNIT.City. З відкриттям В11 загальна площа офісних будівель в UNIT.City становить 50 000 кв.м.

Над реалізацією кампусу В11 працювала девелоперська компанія UDP, яка з 2016 року в UNIT.City побудувала всю інфраструктурну частину, а також всі три діючих бізнес кампусa - В8, В9, В10, і виступила разом з KAN Development содевелопером кампусу В12.

Як і інші бізнес-кампуси в UNIT.City, В11 запроектований і побудований за зеленим стандартам американської системи LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Це означає, що будівлі енергоефективні, матеріали, що використовуються в будівництві, екологічні, і вплив на навколишнє середовище зведено до мінімуму. Бюджет будівництва В11 ​​разом з прилеглою територією благоустрою склав 200 млн грн.

Крім того, раніше UDP повідомила, що в 2021 році девелопер почне будівництво центральної площі в 5000 кв.м в UNIT.City — Main Plaza, над якою команда девелопера працює спільно з відомим нідерландським архітектором Хірокі Мацуурою. Головна площа стане ланкою, що поєднує офісну і житлову частину UNIT.City, і новим місцем проведення міських заходів.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®