Укр Eng
Get Updates

Новий мультиоператор нерухомості Nhood Україна: супровід відкриття Decathlon у ТРК «Проспект»

14 May 2021 | Friday

Карантинні обмеження в умовах сучасної кризи в галузі охорони здоров’я вплинули на організацію багатьох проектів. Nhood Україна, нова компанія з надання мультинаправлених послуг у сфері нерухомості, виступила як супровідна компанія у відкритті магазину Decathlon в ТРК Проспект, відкриття якого відбулося минулого тижня, надавши свою присутність на місці та профільний досвід різноманітних спеціалістів з нерухомості.

"Втративши можливість відряджень для команд Decathlon з розвитку в Європі, нам потрібна була довірена третя сторона в Україні, яка б підтримала нас у відкритті наших магазинів. Ми також повинні були мати місцевих експертів, які володіють українською або російською мовою", - розповідає Флоран Гійо, генеральний директор Decathlon Україна.

 7 травня відбулося офіційне відкриття магазину Decathlon в ТРК «Проспект». Площа магазину складає близько 2 000 кв. м. В рамках даного проєкту компанія Nhood Україна реалізувала наступний перелік послуг:

- участь в оцінці потенційного приміщення для здачі в оренду, оцінка технічних параметрів відповідно до вимог клієнта;

- управління проектами ремонтно-будівельних робіт;

- допомога в оцінюванні бюджету для проведення клієнтом підготовчих робіт, визначення календарного графіку проєкту;

- організація тендерів: підготовка ТЗ, проведення тендерів на дизайн, проєктування робочих проєктів, будівництво та оздоблення приміщень;

- координація, моніторинг та контроль процесу проєктування;

- нагляд за виконанням робіт, моніторинг об’єкту;

-  звітність та збір виконавчої документації;

- контроль дотримання процедур безпеки клієнта для користування приміщенням;

- відкриття приміщення: підтримка в частині консультування та супроводу.

 

Компанія Nhood Україна надає послуги у наступних сферах діяльності: брокеридж, девелопмент, консультування, сертифікація, управління об’єктами, представлення інтересів міжнародних брендів, координація робіт орендаря перед відкриттям та інші.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®