Укр Eng
Get Updates

На Печерську з’явиться будинок з фасадами зі скла та сталі

09 July 2019 | Tuesday

 

19 червня розпочався продаж квартир в житловому комплексі PHILADELPHIA Concept House – клубному будинок класу «бізнес+» в центрі Печерська від компаній SAGA Development і Perfect Group.

Фасадні рішення будинку інноваційні для українського ринку: виконані зі сталі та скла, динамічні фасади змінюють свій вигляд в залежності від кута зору та мають дзеркальну поверхню для забезпечення приватності мешканців. 

У 17-поверховому буднику запроектовано 65 квартир. Три нижні поверхи відведені під комерційні приміщення. На верхніх поверхах будуть розташовані дворівневі квартири з власними панорамними терасами. Дворівневий підземний паркінг розрахований на 47 автомобілів. Інвесторам пропонують як традиційні парко-місця, так і сімейні – для 2 авто. Крім того, в паркінгу передбачено 23 місця для велосипедів чи невеликих мотоциклів. 

У житловому комплексі діятимуть елементи «розумного будинку» та посилена система безпеки. Система контролю доступу обмежить вхід до будинку для сторонніх, а керувати домофоном можна буде з додатку SFERA незалежно від того, де фізично знаходиться власник. В місцях загального користування та по зовнішньому периметру працюватиме відеонагляд з можливістю спостерігати за прибудинковою територією зі смартфону. В холах та лобі будуть інстальовані датчики освітлення й температури, а в квартирах – датчики задимлення та антизатоплення. Мешканці зможуть скористатися послугами консьєрж-сервісу та встановити систему «розумна квартира» в своїх помешканнях. 

В житловому комплексі представлені просторі квартири площею від 47 до 210 кв. метрів. У більшості з них по кілька санвузлів, засклені лоджії або тераси. Помешкання будуть здаватися без оздоблення, тож власники зможуть втілити свої найсміливіші дизайнерські рішення. Вартість квадратного метру – від 55100 грн. Девелопери пропонують можливість розтермінувати платіж на рік за умови першого внеску 50%.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®