Укр Eng
Get Updates

Marketing Awards in Development

21 March 2019 | Thursday
Перша в Україні Премія для маркетологів у сфері нерухомості!

12.06.2019 разом з презентацією результатів IV аудиту відділів продажів житлових комплексів міста Києва з ініціативи Українського клубу нерухомості (URE Club) відбудеться перша в Україні Премія для маркетологів у сфері нерухомості -  MAD!

Організатори
: Soda digital advertising group, діджитал-агентство AMP і портал із порівняння квартир в новобудовах Builders club.

Marketing Awards in Development (MAD) перший в Україні кваліфікований та професійний відбір найкращих маркетингових рішень у девелопменті. На участь у премії може бути поданий будь-який проект, який брав участь у рекламній кампанії на ринку нерухомості України та був представлений на ринку в період з 1 січня 2018 до 31 грудня 2018 р. 
Роботи, які подаються на премію повинні представляти собою просування об’єктів, підприємств або B2B-послуг у сфері нерухомості.
До участі в конкурсі запрошуються девелопери й забудовники, а також компанії, що надають послуги ринку нерухомості в сегменті B2B: ріелтори, консультанти, керуючі компанії, архітектори, рекламні, комунікаційні та брендингові агентства, брокери та інші компанії, безпосередньо або побічно пов’язані з ринком нерухомості.
НЕ приймаються заявки компаній, що просувають додаткові послуги: розміщення реклами без продакшн, VR, колл-трекінг і ін.
Усього 12 номінацій у категоріях «друкована продукція», «інтернет-просування», «мультимедіа» й «позиціонування».
Родзинкою премії буде церемонія нагородження, яка буде організована event-партнером GB Event by Kvartal 95, на якій буде як офіційна частина, так і розважальна. Ведучим церемонії буде шоу-мен Артем Гагарін.

Чому MAD? Тому що це перша премія такого формату на ринку України, яка визначає справжніх «mad» серед рекламних проектів компаній ринку нерухомості України.

Для того, щоб подати заявку потрібно: 
- перейти за посиланням: https://mad.org.ua/;
-
 обрати розділ "номінації";
- обрати номінацію, в якій ви б хотіли взяти участь;
- ознайомитися з умовами та натиснути "взяти участь".



© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®