Укр Eng
Get Updates

MAPIC digital 2020: NAI Ukraine взяла участь у одному із головних заходів на Міжнародному ринку торговельної нерухомості

27 November 2020 | Friday

Створена в 1995 році, виставка MAPIC завжди була “на передовій ритейл-революцій”, постійно видозмінюючись, але завжди залишалась вірною своїй ключовій місії - об’єднати ритейлерів, забудовників, міста, інвесторів та спеціалістів, щоб бути на “одній хвилі”, рухатись вперед разом та залучати відвідувачів з більш ніж 80 країн.

 MAPIC збирає ключових гравців у сфері торговельної нерухомості та сприяє розвитку відносин між величезною спільнотою ритейлерів, представляючи нову спільноту, відкриваючи нові локації та розвиваючи нові ділові послуги.

 Цього року ключовою подією 2020 року у спільноті торговельної нерухомості стала на 100% діджитал-подія, яка мала на меті об’єднати міжнародних ритейлерів та всіх стейкхолдерів галузі в рамках пандемії COVID-19.

 NAI Ukraine прагне підтримувати міжнародну індустрію нерухомості, а також звертаємо увагу на унікальну ситуацію в Україні.

 Україна випереджає багато країн за рівнем роздрібних продажів, у вересні 2020 року цей показник становить 11,6% у порівнянні із попереднім роком, і це вдвічі вище, ніж retail продажі Китаю та США. Основною причиною є відсутність тревел шопінгу, що дозволило зберегти 3,8 млрд. дол. на 2 квартали всередині країни. Разом із значним відкладеним попитом це сприяло значному зростанню товарообігу.

 Незважаючи на те, що споживча модель змінюється і зменшується частота відвідувань, споживач ретельно вибирає місця для здійснення покупок, ми спостерігаємо зростання середнього чека. Станом на 9 місяців 2020 року роздрібний товарообіг досяг 31 млрд. дол. і до кінця року збільшиться ще на 11%.

 Крім того, ми прогнозуємо популяризацію основних тенденцій та нових форматів на ринку торговельної нерухомості України: транзитно-орієнтована нерухомість, багатофункціональні комплекси, суперрегіональні ТРЦ

 NAI Ukraine є українським представництвом мережі консалтингових компаній NAI Global, що входить до ТОП-3 світових брендів на ринку нерухомості, одного з найбільших глобальних брокерів, який представлений у 55 країнах, в 400+ офісах із 7000+ працівників.

 Під її управлінням перебуває понад 38 млн кв м, а її річний обіг становить $45 млрд. NAI Global є дочірньою структурою компанії C-III Capital Partners. Це один із найбільших гравців на американському ринку інвестицій в нерухомість, що розпоряджається понад $150 млрд.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®