Укр Eng
Get Updates

Максим Олексієнко призначений новим директором компанії ТОВ «ТЕК «Енергоінвест»

27 August 2020 | Thursday

Максим Олексієнко призначений новим директором компанії ТОВ «ТЕК «Енергоінвест» (девелопер та керівна компанія Astarta Organic Business Centre)

Київ, Україна, 25 серпня 2020 року

Новим директором компанії ТОВ «ТЕК «Енергоінвест» призначений Максим Олексієнко, який дотепер обіймав посаду першого заступника директора. Компанія здійснює управління одним із ключових столичних об\'єктів офісної нерухомості – першим у Києві BREEAM-сертифікованим бізнес-центром «ASTARTA». Нагадаємо, що з грудня 2017 року компанію очолювала Юлія Щаслива, яка відповідала за розробку і реалізацію концепції «Діловий квартал ASTARTA» (GBA – 120 000 м2).
Максим Олексієнко має 10-тирічний досвід роботи у банківській сфері (ING Банк Україна, Intesa Sanpaolo, Дельта Банк) та девелопменті (OBI, СКМ, Eldorado), де відповідав за будівництво та нерухомість. На новій посаді Максим Олексієнко
продовжить забезпечувати ефективне функціонування об’єкту Astarta Organic Business Centre.
«Наш пріоритет залишається незмінним – безпека та комфорт резидентів БЦ. Як керівна компанія, під час карантину ми зберегли партнерські взаємини з компаніями-резидентами та свої позиції на ринку. Наразі у БЦ відсоток вакантності становить менше 1%. Наша команда надалі надаватиме винятковий сервіс відповідно до стандартів БЦ класу «А» та докладе максимум зусиль, щоб продовжити реалізацію концепції Ділового кварталу ASTARTA», – зауважує Максим Олексієнко.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®