Укр Eng
Get Updates

Компанія DC Evolution виступила партнером IV конкурсу «REALісти»

03 June 2019 | Monday

Компанія DC Evolution виступила партнером IV конкурсу «REALісти», що відзначає найкращих журналістів, які пишуть про нерухомість. Особливий подарунок від компанії DC Evolution отримає переможець у номінації «Кращий огляд ринку комерційної нерухомості».

«Ринки житлової та комерційної нерухомості – одні з найпопулярніших серед журналістів. І недарма. Адже це ринки, що сьогодні розвиваються найбільш стрімко. Так само, як росте конкуренція між житловими та торговельними центрами, змагаються і журналісти – хто швидше, глибше та краще опише ту чи іншу тему, приверне увагу на нагальних питань чи підмітить нову тенденцію. Ми впевнені, що якісний розвиток не можливий без дружньої конкуренції, а тому всіляко підтримуємо подібні конкурси та починання», – розповідає Андрій Рижиков, СEO і керуючий партнер компанії DC Evolution.

Нагадаємо, щоDC Evolution – перша компанія на українському ринку нерухомості, яка впровадила послугу повного аутсорсинг-девелопменту. Протягом 7 років компанія допомагає своїм клієнтам на усіх етапах розвитку проекту: від «best use» до введення в експлуатацію та інвестиційного продажу. DCE має великий досвід розробки проектів усіх видів нерухомості: багатофункціональних комплексів, великих торгових центрів, житлових комплексів, офісних центрів. Портфель проектів компанії включає понад 40 розроблених концепцій та аудитів, 1 млн кв. м запроектованих, погоджених і запущених в будівництво і реконструкцію.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®