Укр Eng
Get Updates

«Інтергал-Буд» отримав міжнародне визнання одразу з трьома своїми проектами

10 October 2018 | Wednesday
«Інтергал-Буд» взяли участь в European Property Awards 2018, що відбувається в Лондоні кожного року.

Провідний забудовник України виграв три нагороди в престижному міжнародному конкурсі - European Property Awards 2018. 
Цьогоріч, організатори запросили будівельну компанію «Інтергал-Буд» взяти участь в European Property Awards 2018, яка відбувається щорічно в Лондоні. Вона є частиною Міжнародної Премії, котра працює вже понад 20 років. В рамках конкурсу журі обирає не більше 5 компаній в одну категорію та нагороджує кращих з кращих фахівців у сфері нерухомості: архітекторів, дизайнерів інтер'єру, ріелторів та девелоперів усього світу.

Як результат, компанія «Інтергал-Буд» перемогла в категоріях:

• Mixed-use Architecture for Ukraine з проектом «INTERGAL CITY»;
• Residential High-rise Development for Ukraine з житловим комплексом комфорт-класу «Малахіт»;
• Residential Development for Ukraine – ЖК «Озерний гай Гатне».



Багатофункціональний житловий комплекс «INTERGAL CITY» 

Унікальне місто майбутнього – новітній комплекс бізнес-класу «INTERGAL CITY» розташований в самому серці столиці, на Печерську, на вул. Старонаводницькій. 
БЖК «INTERGAL CITY» органічно поєднає всі сфери сучасного життя: житловий комплекс, торговельно-розважальний центр та бізнес-центр. Головна превага комплексу – унікальна архітектура з багаторівневими терасами для мешканців, відвідувачів та працівників офісних приміщень.
Футуристична елегантність комплексу дозволить розмістити у його вежах елітні житлові апартаменти та пентхауси. З них відкриються панорамні краєвиди на центральну частину міста, Києво-Печерську Лавру, зелені схили та Дніпро.
В комплексі розташується сучасний бізнес-центр з відкритими терасами та зонами відпочинку просто неба. Торговельно-розважальний центр з галерею бутиків, розкішний SPA-центр з басейном, фітнес-центр з тренувальними та гімнастичними залами, кафе та ресторани, школа, дитячий садок, студія розвитку дітей, танцювальна школа, коворкінг, супермаркет, конференц зал, кінотеатр – до послуг мешканців комплексу будуть всі можливості сучасного стилю життя. 
Тут розміститься просторий підземний паркінг, а також гостьова парковка відкритого типу для мешканців та власників комерційної нерухомості. 
Головною окрасою комплексу стане масштабний публічний простір на рівні 6 метрів над землею з видами на дзвіниці Києво-Печерської Лаври і монумент «Батьківщина-Мати», який буде створений для всіх киян. «Родзинкою» виключно для майбутніх мешканців «INTERGAL CITY» буде оглядовий майданчик в одній із секцій комплексу, з якої відкриваються запаморочливі види на місто.
У мешканців комплексу «INTERGAL CITY» буде унікальна можливість жити з комфортом, працювати, розважатись та отримувати повний комплекс необхідних послуг не виходячи з дому. 

Житловий комплекс «Малахіт»

Сучасний житловий комплекс розташований майже в самому центрі Києва і водночас доволі далеко від шумних трас. Він повністю відповідає сучасним європейським вимогам і має все необхідне для комфортного проживання сучасних ділових людей. 
Комплекс має закриту територію з постійним відеоспостереженням та охороною. Буде побудовано дитячий садок та вже будується підземний паркінг. На території буде створено сучасну променад алею з каскадними фонтанами, ландшафтним дизайном, затишними зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. Родзинка комплексу – лаунж-зона на даху будинку №3, де організовано зону барбекю, дитячий майданчик зі спеціальним безпечним покриттям та кінотеатр під відкритим небом. 

Житловий комплекс «Озерний гай Гатне»

Один із наймасштабніших проектів компанії «Інтергал-Буд» в передмісті столиці. На території, площею понад 48 га, заплановане зведення 47 будинків загальною житловою площею близько 500 тис кв. м. Комплексна забудова за принципом "місто в місті" передбачає, окрім житла, два дитячих садочки з класами початкової школи, оздоровчий центр з басейном, клініку, ресторан з терасою, паркінг, власне пожежне депо, дитячі та спортивні майданчики, парк і зону відпочинку з пляжем і обладнаною набережною.
Вперше, житловий комплекс має власні озера, на яких живуть лебеді та комфортні пляжі з шезлонгами. Територія житлового комплексу продумана до найменших дрібниць та матиме повноцінну власну інфраструктуру на закритій безпечній території. 

Професійне журі особливо відмітило архітектуру, комплексний підхід до інфраструктури та продуманість житлових об’єктів забудовника. 

Насичений і продуктивний рік приніс «Інтергал-Буд» відмінні результати. Лідерство на українському ринку нерухомості та отримання нагород в рамках міжнародних премій надихає команду девелопера до професійних звершень та прагнень бути більш ефективними та динамічними у своїй діяльності, зводити комфортні домівки для десятків тисяч сімей, які стануть окрасою багатьох міст нашої країни. 

За 15 років діяльності компанія «Інтергал-Буд» успішно реалізувала понад 70 проектів, створила десятки об’єктів соціальної інфраструктури: дитячі садки, поліклініки, стадіони, універсальні спортивні та безпечні дитячі майданчики, сквери та парки, прогулянкові зони, магазини та торговельні центри, паркінги тощо. На сьогодні «Інтергал-Буд» зводить одночасно більше ніж 900 тисяч квадратних метрів нерухомості та має у проектному портфелі майже 3.8 млн. кв. м. 

Тільки за поточний рік зусиллями «Інтергал-Буд» побудовано 504 тисяч квадратних метрів.

Основними перевагами що відрізняють компанію від інших забудовників на ринку нерухомості України є сучасний європейський підхід до будівництва житлових проектів - низька щільність забудов, забезпечення комплексів всією необхідною інфраструктурою, велика увага до організації зон відпочинку та прибудинкової території, стильні фасадні рішення та дизайн вхідних груп, унікальна опція «ремонт під ключ» від забудовника, гарантії якості матеріалів та робіт, висока соціальна відповідальність. 

В планах компанії найближчим часом стартувати з продажем квартир в 7 нових столичних житлових комплексах. Акценти будуть зміщені з проектів комфорт-класу на більш високий рівень, в бізнес-сегмент. «Інтергал-Буд» планує приділити максимальну увагу оригінальним концепціям і інфраструктурному заповненню нових житлових комплексів, які будуть представлені вже в 2018 році.

Стратегічними пріоритетами компанії як і раніше залишаються невпинний розвиток та лідерські позиції на ринку нерухомості, оригінальні сучасні проекти та висока якість будівництва.
 



© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®