Укр Eng
Get Updates

До кінця 2019 року ринок «Барбашово» стане першим, де впровадять цифрові технології

16 May 2019 | Thursday

До кінця 2019 року на ринку «Барбашово» (м.Харків) уперше в Україні запровадять цифрові технології, що значно поліпшать комунікацію та управління проектом.
Про це на повідомив спікер бізнес-сніданку «Інновації в нерухомості: інерція чи революція?», організованого «Українським клубом нерухомості» (URE Club) Валерій Кирилко, заступник генерального директора з маркетингу та стратегічного розвитку АВЕК, а також керівник з управління ТЦ «Барбашово».

Через те, що в управлінні ринку перебувають понад 16 тисяч торгових майданчиків, розміщених на території 75 га, що значно ускладнює процес комунікації та управління.
«Ми вирішили запровадити внутрішню соціальну мережу, що передбачає створення створення особистих кабінетів для кожного підприємця, у яких окрім спілкування, буде вирішений низку управлінських питань», — сказав Валерій Кирилко.

Він зауважив, що впровадження такої цифрової технології дасть змогу швидко проводити взаєморозрахунок між орендарем та орендодавцем, що включає орендну платню, сплату комунальних послуг тощо.

Експерт звернув увагу, що в майбутньому завдяки цій мережі підприємці зможуть укладати/перепідписувати угоди безпосередньо в онлайн-режимі. Він також повідомив, що впровадження цифорових технолій в управлінні ринком, здатне зменшити наявний штат працівників, що його обслуговують, приблизно на 10 %.

«Соцмережа забезпечить швидке інформування про зміни правил, про можливі акції та знижки, а в перспективі — відкрити кожному підприємцеві власний онлайн-магазин», — сказав Валерій Кирилко.


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®