Укр Eng
Get Updates

Британська архітектура: чому має успіх на ринку України? Матеріал від Urban Experts

05 October 2020 | Monday

Уже чотири роки команда Urban Experts не тільки створює висококласні проєкти, а й поширює британську архітектуру на ринку України. Разом із найкращим архітектурним бюро Leslie Jones ми реалізували проєкти житлової, транспортної, офісної та торгової нерухомості. 

Чому ми співпрацюємо з Leslie Jones?

Архітектура- дуже відповідальний бізнес, так як те, що буде побудоване згідно з проєктом буде стояти і впливати на місто та жителів ще десятиріччя. Ми вирішили не повторювати чужих помилок, а одразу брати найкраще, що винайшло людство в архітектурній галузі. Усім відомо, що найбільша кількість найкращих світових лідерів архітектури сьогодні є у Великобританії.

Але,як відомо проєкт від британських архітекторів коштує дуже дорого. Ми з LJA знайшли взаємовигідну формулу та завдяки правильному розподілу ресурсів та співробітництву із командою професіоналів Urban Experts, разом ми пропонуємо продукт міжнародної якості за ціною локального ринку. 

 У такий спосіб ми розвиваємо ринок України, особливо якість архітектурних послуг. Сучасна архітектура — це ключовий критерій клієнта для оцінювання будь-якої нерухомості. Незважаючи на те, що з коронакризою обєм продажів нерухомості скоротився, а темп сповільнився, вимоги до житла лише збільшуються.

Клієнт стає вибагливим, розуміючи необхідність якісної архітектури.

Ціни на архітектурні послуги суттєво не змінились, але вимоги з боку девелоперів збільшуються, тому що покупці житла до основного переліку запитів (ціна, локація, інфраструктура) додали архітектуру. Це витісняє дрібних гравців та створює реальну конкуренцію між лідерами ринку.

Leslie Jones почали партнерство Urban Experts завдяки CEO Urban Experts/NAI Ukraine колишнього співвласника UTG Віталія Бойко – автора концепційпонад 1000 обєктів, у тому числі Ocean Plasa, Ocean Mall, Respublika, Smart Plaza (Obolon, Polytech), Lavina, BlockbusterMall.

 Які проєкти в Україні розроблені за участю британських архітекторів?

 Перший об'єкт розроблений Leslie Jones разом з Urban Experts – концепція Ocean Mall, а також його дизайн. Серед інших: комерційна частина ЖК White Lines, жтловий комплекс “Mirax”, дизайн другої черги ТРЦ Rive Gauche, поностадійне проєктування другої черги ТЦ Appolo (м.Дніпро). 

Зараз за плечима партнерів уже більше півмільйона запроєктованих метрів які вже побудовані та сотні концепцій, аудитів, реконцепцію ТЦ, ЖК, котеджної забудови, вокзалів, аеропортів, готелів. Сьогодні в работі 9 торговельних центрів у Києві та регіонах площею від 12000 м2 до 350000 м2 та загальною площею 1.5 млн. м2,  3 житлових проєкти, серед яких комплекс у престижному передмісті площею більше ніж 150 000 м2 . Для поліпшення якості об'єктів до міжнародного стандарту з'явилася послуга, що не вимагає заміни вже проєктуючого іншого бюро- консалтинговий супровід архітектури. Urban Experts – це не тільки розроблення та дизайн проєкту, а й комплексний супровід девелоперського проєкту від вибору місця та створення концепції до проєктування за найвищими світовими стандартами якості.

Ми турбуємось про комерційну ефективність кожного об’єкта з максимальною прибутковістю та стабільним управлінням. А також ми забезпечуємо залучення фінансування. Витрати на співробітництво з нами - від 10 до 20 долл /м2 за всі стадії проєктування. Девелопер усього за 1-2 % від собівартості проєкту здобує  надійного партнера для побудови високоприбуткового проєкту  міжнародного класу.

Крім того, Urban Experts - ліцензований оцінювач проєктів і будівель відповідно до міжнародної екологічної сертифікації BREEAM. Ми використовуємо її стандарти у своїй роботі, тому створюємо не тільки естетично привабливу й комерційно успішну нерухомість, але екологічно безпечну й довгостроково стійку, що, за бажанням клієнта може бути підтверджено сертифікатом.

 


© 2016 UREClub® All rights reserved.
Website development – WebLife®